Патувања за 11 октомври

БАНСКО
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (4250 денари) 1 ден 12.10.2018 (петок) Поаѓање во 07:00 часот од Дрвoдекор. Патување низ граничен премин Деве
...прочитај повеќе
ОСТРОГ-БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (2999 денари )   1 ден ЧЕТВРТОК (11.10.2018) Состанок на групата на Дрводекор во 23:00 часот и
...прочитај повеќе
ИСТАНБУЛ: ГРАД НА ДВА КОНТИНЕНТИ
ПРОМО ЦЕНА НА ПАКЕТОТ: 85 ЕВРА Промо цената е до 10ти септември. РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ Е 90 евра! За
...прочитај повеќе
ДРАКУЛА ТУРА – БУКУРЕШТ
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (5.999,оо денари)   1 ден: СРЕДА (10.10.2018) – СКОПЈЕ – БУКУРЕШТ  Состанок на групата во 18:00 часот на
...прочитај повеќе
ВЕНЕЦИЈА – МИЛАНО – ВЕРОНА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (5,999,оо денари)   1 ден СРЕДА (10.10.2018)– СКОПЈЕ – ВЕНЕЦИЈА Состанок на групата на Дрводекор во 16:30 часот. Поаѓање
...прочитај повеќе
БУДИМПЕШТА – ВИЕНА – СЕНТ АНДРЕА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (4,999,оо денари)   1 ден (10.10.2018-среда) – СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА Состанок со групата на Дрводекор  во 18.00
...прочитај повеќе
ПРАГА – КАРЛОВИ ВАРИ – ВИЕНА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (5.999,оо денари)   1 ден (10.10.2018–среда) СКОПЈЕ – ПРАГА Состанок на групата во 16:00 часот на Дрво
...прочитај повеќе

Патувања за 23 октомври

ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (7.999,оо денари) 3BB   1ден 19.10.2018 (петок)  Скопје – Прага Состанок на групата во 16:00 ч. На
...прочитај повеќе
ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ВИЕНА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (5.999,оо денари) 2BB   1ден 19.10.2018 (петок) Скопје – Прага Состанок на групата во 16:00 часот на
...прочитај повеќе
ВЕНЕЦИЈА – МИЛАНО – ВЕРОНА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (5.999,оо денари)   1 ден ПЕТОК (19.10.2018)- СКОПЈЕ – ВЕНЕЦИЈА Состанок на групата на Дрводекор во 16:00 часот. Поаѓање
...прочитај повеќе
БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  (4.999,оо денари) 2BB   1 ден (19.10.2018-петок) – СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА Состанок со групата на Дрводекор  во
...прочитај повеќе

Посети на Острошки манастир

Острошки манастир
ЦЕНА од 1600 денари.   Термин – 22, 23 и 24 Јуни 2018 Посета на Острошки манастир Прв ден-22.06.2018 Петок:
...прочитај повеќе

Еднодневни излети и шопинзи

Капење на Халкидики
ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ Цена: 1000 денари. Во август (сабота и недела). Халкидики плажа по избор ⛱Неа Потидеа ⛱Калитеа ⛱Криопиги ⛱Полихроно ⛱Ханиоти 
...прочитај повеќе
Шопинг во Солун
Термин-секоја сабота во јули 2018. Цена-790 денари. Понуда која не се пропушта 790 денари. Организиран шопинг во Солун Програма за
...прочитај повеќе

Наши пријатели